İbrahim Üzülmez: Hayalim Beşiktaş...

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, 11 yıl formasını giydiği Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin marka değerini yükselttiğini belirtti.


Son yıllarda aldığı başarılı sonuçlar nedeniyle ülke olarak Beşiktaş'a teşekkür edilmesi gerektiğini savunan Üzülmez, "Beşiktaş, ülkenin marka değerini artırdı. Fikret Orman çok önemli işler yapıyor. Bayern Münih, çok önemli oyunculara sahip ama Beşiktaş'ın tur şansının yüzde 50 olduğunu düşünüyorum. Siyah-beyazlı oyuncular, o formanın ve armanın gerekliliklerini sahaya yansıtacaklardır. Beşiktaş'a sahip çıkmamız gerekiyor. Doğru işler yapıyorlar." diye konuştu.

- "Beşiktaş'ın teknik direktörü olma hayalim var"

İbrahim Üzülmez, ilerleyen yıllarda Beşiktaş'ta teknik direktörlük yapma hedefinin olup olmadığı konusunda ise şunları kaydetti: "Uzun vadede tabii ki Beşiktaş'ın teknik direktörü olma hayalim var. Vodafone Park neden olmasın. Bazen çok çalışarak o hayallere ulaşabilirsiniz. O hayali yaşıyorum. O yolu istiyoruz çünkü 11 sene hizmet etmişiz. Kaptanlık yapmışız. Bunu istiyorum ama kolay değil. Ulaşmak için acı çekeceğiz. Hiçbir şey imkansız değildir. Önce inanmak gerekiyor. Hayal ediyorum ama çok çalışmamız gerektiğini de düşünüyorum. Vodafone Park için herkes olumlu düşünceler içerisinde ama ben İnönü Stadı'nın kokusunu ve atmosferini özleyenlerdenim. Siyah-beyaz formaya aşık bir insanım. Beşiktaş bu ülkenin en büyük değerlerinden biridir. O değerin içerisinde bulunup, görev almak her hocanın isteyeceği şeydir."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI