Igor Milicic'ten transfer açıklaması

Beşiktaş Emlakjet’in yeni başantrenörü Igor Milicic, siyah-beyazlı taraftarlara seslendi. İşte detaylar... (BJK haber basketbol)

Beşiktaş Emlakjet’in yeni başantrenörü Igor Milicic, siyah-beyazlı taraftarlara seslendi.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin formsuz ekiplerinden Beşiktaş Emlakjet, geçtiğimiz haftalarda bir başantrenör değişikliğine gitti. Üst üste alınan yenilgilerin ardından koç Ahmet Kandemir’le yollar ayrılırken Kandemir’in yerine Polonya Milli Takımı’nın Baş Antrenörü Igor Milicic getirildi.

Siyah-beyazlıların başında çıktığı ilk maçta takımının Frutti Extra Bursaspor’a 88-74 yenilmesine engel olamayan 46 yaşındaki çalıştırıcı, kulübün sosyal medya hesapları aracılığıyla Beşiktaş taraftarlarına seslendi.

Kadroya yeni takviyelerin geleceğini söyleyen Milicic, Beşiktaş taraftarlarını cumartesi günü oynanacak Bahçeşehir Koleji maçına davet etti:

“Merhaba Beşiktaş taraftarları. Şu sıralar zor bir dönemden geçtiğimizi biliyorum, bu olumsuz durumu kısa süre içerisinde atlatmak için çok sıkı çalışıyoruz. Basketbol şubesinden sorumlu yöneticimiz Umut Güneş’ten yeşil ışığı aldık, elimizdeki kadroya takviyeler yapacağız. Transfer piyasasında takımımıza en uygun oyuncuları bulmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Cumartesi günü evimizde Bahçeşehir Koleji’ne karşı çok önemli bir maçımız var, oyunculara ve takımımıza yardımcı olmanız için sizleri maça davet ediyorum. Sizlere şunun sözünü verebilirim: Sahada ölümüne mücadele edecek ve baştan sona elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan bir takım göreceksiniz. 6. oyuncu olarak sizlere tribünde ihtiyacımız var, Beşiktaş taraftarlarının daha önce bu salonda harika atmosferler yarattığını biliyorum. Sizleri sadece 6. oyuncu olarak değil, sanki takımın sahadaki bir parçasıymış gibi hissetmek istiyoruz. Bu sezonun gidişatını hep birlikte çevirelim ve biraz gürültü yapalım.”

Eurohoops.net

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI