İki Dünya Yıldızı Beşiktaş'ın Kapısından Döndü

Beşiktaş'ın futbol eski direktörü Ali Naibi, Beşiktaş'ın kapısından dönen iki dünya yıldızını açıkladı. Siyah-Beyazlı kulüpte 5 yıl futbol direktörlüğü yapan Ali Naibi Hürriyet'ten Uğur Yapıcı'ya verdiği röportajda kendisinin görev yaptığı dönemde Victor Valdes ve Lucas Leiva transferlerinin son anda gerçekleşmediğini belirtti.

Beşiktaş'ın futbol eski direktörü Ali Naibi, Beşiktaş'ın kapısından dönen iki dünya yıldızını açıkladı.

Siyah-Beyazlı kulüpte 5 yıl futbol direktörlüğü yapan Ali Naibi Hürriyet'ten Uğur Yapıcı'ya verdiği röportajda kendisinin görev yaptığı dönemde Victor Valdes ve Lucas Leiva transferlerinin son anda gerçekleşmediğini belirtti.  

"Victor Valdes bavullarını toplamıştı"

Naibi, bu iki isimden birinin İspanyol kaleci Victor Valdes olduğunu belirtirken, "Victor Valdes'in transferinde son noktaya kadar gelmiştik. Hatta baculcu İstanbul'a gelmek için bavullarını toplamıştı. Ancak transfer son anda iptal oldu" ifadesini kullandı. 

"Son maçının ardından arayıp 'transfer iptal' dediler"

Ali Naibi, transferi son anda gerçekleşmeyen yıldızlardan diğerinin de 
Brezilyalı ön libero Lucas Leiva olduğunu ifade ederek, "Leiva Liverpool'da forma şansı bulamıyordu. teknik direktörü Chelsea maçında çok eksik var oynasın, öyle gitsin dedi. Maçı oynadığı ve maçın adamı seçildi. Maçtan sonra Liverpool kulübü telefon edip biz oyuncuyu bırakmıyoruz dedi" şeklinde konuştu.

Valdes bıraktı, Leiva Serie A'da...

İspanyol kaleci Victor Valdes aktif futbol yaşantısını 2017 Ağustos ayında sonlandırdı. 34 yaşındaki Lucas Leiva ise kariyerine Serie A ekibi  Lazio'da devam ediyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI