İki Futbolcuya Yasak Üstüne Yasak

Beşiktaş, Lens ve Douglas'ı bezdirmek için bir takım yasaklar koydu.

Çebi Yönetimi iki futbolcuyu pes ettirmek için kolları sıvadı. Beşiktaş yönetimi, kamp kadrosuna alınmayan Jeremain Lens ve Douglas için katı kurallar getirdi. Antrenmana geç gelmeleri halinde noter tespiti yaptırılacak ikili yemek için altyapı binasındaki restoranı kullanacak ve arabalarını A Takım oyuncularının otoparkına park edemeyecekler.

Teknik Direktör Sergen Yalçın, Karagümrük'ten dönen Lens'in yanı sıra Beşiktaş'la sadece 7 resmi maça çıkan Douglas'ı kamp kadrosuna almadı. FIFA kuralları gereği iki oyuncu A Takım'la aynı tesiste idman yapmak zorunda...

Ancak yönetim bu oyuncular için katı kurallar getirdi. İdmana geç gelmeleri halinde noter tespiti yaptırılacak. Yemek için altyapı binasındaki restoranı kullanacaklar. Arabalarını A Takım oyuncularının otoparkına park edemeyecekler.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI