İki isim kadrodan çıkartıldı

Beşiktaş'ın iki yıldızı Çaykur rizespor maçında forma giyemeyecek.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Çaykur Rizespor ile oynayacağı maç öncesinde Gedson Fernandes ve Daniel Amartey'den gelen sakatlık ve özel durum nedeniyle zorunlu değişiklikler yapmak zorunda kaldı.

Beşiktaş'tan sakatlık açıklaması 

Kulüpten yapılan açıklamada, Gedson Fernandes'in sağ alt baldır arka adalesinde ağrı hissetmesi üzerine yapılan MR sonucunda gerilme ve kanama tespit edildiği belirtildi. Sağlık ekibi tarafından tedavisine başlanan Fernandes'in maç kadrosunda yer almayacağı ifade edildi.

Amartey'in acı günü 

Diğer yandan, Daniel Amartey'in ağabeyinin cenaze törenine katılmak üzere Gana'ya gittiği ve bu nedenle de Çaykur Rizespor maçı kadrosunda yer almayacağı belirtildi.

Beşiktaş maça hazır 

Beşiktaş, maç hazırlıklarını tamamladı ve kampa girdi. Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe yönetimindeki antrenman, kondisyon ve taktik çalışmalarıyla gerçekleştirildi. İdman, ısınma koşuları ve pas çalışmasıyla başladı ve taktiksel çift kale maçla sona erdi.

Siyah-beyazlı ekip, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında bugün saat 20.00'de Tüpraş Stadyumu'nda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.






EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI