İki isme tepki

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, kırmızı kart gören Vida ve Elneny'e serzenişte bulundu.


Süper Lig'deki son dört deplasman maçında da yenilen Beşiktaş, 2001 yılından bu yana ilk kez dış sahada art arda dört kez kaybetti. Avcı ise Cumartesi akşam kaybedilen 3 puanı çıkan kırmızı kartlara bağladı. Maç sonunda, “golün telafisi var ama kırmızı kartın yok” diye eleştirdiği Vida’ya devre arasında, “senin gibi bir tecrübe orada o kartı nasıl görür” diye isyan etti. Maç sonunda ise Elneny’ye, “tamam ilk dirseği o atıyor. Ama sen o tekmeyi atmayacaksın” diye tepki verdi. Avcı maçtan sonra Halil Umut Meler’i eleştirirken, Beşiktaş, genç hakemin yönettiği 5 deplasman maçını da henüz kazanmadı.

Avcı'ya oyunu değiştirmemesini o iki isim söyledi

Abdullah Avcı’nın bir yardımcısı Gazişehir maçında tribünde diğer bir yardımcısı ise ekran başında maçı izledi. İlk yarısını geride tamamladığı son 8 maçtan galibiyet çıkaramayan Beşiktaş’ta Avcı’nın üçüncü bir yardımcısı ise iki bölgeden gelen bilgileri tecrübeli teknik adamla paylaştı.

Hem tribünden hem de ekran başından gelen bilgiler sonucunda Avcı’nın ikinci yarının ortalarına kadar oyuncu değişimine gitmediği ise gelen bilgiler arasında.

Abdullah Avcı takım içinde saygınlık kazanamadı

Bir süredir Abdullah Avcı’nın oyuncular üzerinde hakimiyet kuramadığı ve saygınlık kazanamadığı iddiaları gündemdeydi. Son olarak Gazişehir Gaziantep maçında karşılaşmanın bitimine henüz 6 dakika varken Karius’un, Avcı’yı dinlemeden ve sinirlendirerek Gazişehir deplasmanına gitmesi dikkat çekti. Hatta yönetimin Avcı’ya saygı göstermediği için Quaresma’yı sattığı, Lens’in de kadro dışı bırakılmasına izin verdiği iddia edildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI