İlhan Mansız Gözyaşlarını Tutamadı

BJK Müzesini dolaşanBeşiktaş'ın unutulmaz futbolcusu İlhan Mansız duygusal anlar yaşadı

Beşiktaş’ın eski futbolcularından İlhan Mansız, Beşiktaş Müzesi’ni gezdi. Sosyal medya hesabından müzeyi gezdiği fotoğrafları paylaşan eski yıldızın keyfinin yerinde olduğu bildirildi.

Sosyal medya paylaşımı

Eski futbolcu Beşiktaş Müzesi’ni gezdikten sonra sosyal medya hesabından şunları yazdı: “Bugünkü Beşiktaş Müzesi gezisi… Çalışanlara ne kadar teşekkür etsem azdır” mesajını yazdı.


İlhan Mansız kimdir?

Samsunspor’dan 2001 yılında Tümer Metin ile beraber Beşiktaş’a transfer olan İlhan, 2001-2002 sezonunda attığı 21 gole Galatasaraylı Arif Erdem ile gol krallığını paylaştı. 2002 yılında Türkiye’nin Dünya Üçüncüsü olduğu Dünya Kupası’nda mücadele eden İlhan Mansız, sakatlığı nedeniyle 2002-2003 sezonun başında kadroya giremedi. Fakat ligde elde edilen şampiyonlukta büyük pay sahibi oldu. Beşiktaş’ın eski yıldızı, Beşiktaş forması ile 58 maçta 36 gol kaydetme başarısı gösterdi. Mansız, Beşiktaş kariyerinden sonra Japon takımı Vissel Kobe, Hertha Berlin ve MKE Ankaragücü’nde oynadı ve futbol kariyerini sonlandırdı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI