İlhan Mansız: Vagner Love 'ı uyardım

Şenol Güneş'in yardımcısı İlhan Mansız, ''Şenol Güneş'in yanında çok şey öğreneceğiz'' dedi.

Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in yardımcılığına getirilen İlhan Mansız, kulübün sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulundu. Yavaş yavaş hocalığa alışacağını kaydeden Mansız, “Hocalığa benim de alışmam lazım. Futboldan hiçbir zaman kopmadım. Şenol Güneş ve ekibinden çok şeyler öğreneceğiz. Buraya geliş sürecim futbolculuğumdaki gibi biraz sancılı oldu. 14 gün sonra Şenol hocanın benimle çalışmak istediğini söylemesi büyük etken oldu. Guti de ben de Beşiktaş’a faydalı olmak istiyoruz. Bana güvenenleri mahcup etmek istemiyorum” dedi.

Forvet hattındaki oyuncularla özel olarak ilgilenmesinin sorulması üzerine İlhan Mansız, “Forvette de başka yerlerde de katkı verebiliriz. Burada çok şeyler öğreneceğiz. Dün ilk maçımızı oynadık. Yine iyi maç oldu” diye konuştu.

Vagner Love ile konuştum

Geçen sezon beklenen performansı veremeyen Vagner Love ile görüştüğünü de belirten İlhan Mansız, “Vagner Love'a uyarılarda bulundum. Daha garanti vuruşlar yapması gerektiğini konuştuk. Karar vermelerinde yardımcı olmaya çalışacağım” dedi. Beşiktaş’ın Kanadalı golcüsü Larin içinde İlhan Mansız, şunları dile getirdi: “Daha öncede kendisini izledim. Bu yaşına rağmen çalışırsa güzel yerlere gelebilir. Futbol zekası yüksek bir oyuncu”

İlhan Mansız: Seneler sonra yuvama döndüm

Uzun bir aradan sonra tekrar Beşiktaş’a bu defa farklı bir görevle geri döndüğünü dile getiren İlhan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bana verilen bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek istiyorum. Heyecanım üst seviyede. Beşiktaş’a hizmet istiyorum”

Şenol Güneş ile 2002 Dünya Kupası’nda beraber görev yaptıklarının hatırlatılması üzerine Mansız, “Tabiki hoca da büyük değişiklikler var. Hoca kendini devamlı geliştiriyor. Ancak heyecanını hiç kaybetmemiş. Dünkü maçtan önce bunu gördüm”

Dünya Kupası finalinde bir oyuncumuz var

Fransa ile Hırvatistan arasındaki Dünya Kupası finali hakkında da Mansız, “Orada bizim oyuncumuz Vida forma giyecek. Hırvatistan kupayı kazandırırsa bizim adımıza daha da iyi olacak”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI