İlhan Mansız'da tek sorun...

İlhan Mansız lisans sorunu hallederse Beşiktaş'a imza atacak.

Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in yardımcısı olması beklenen isimlerden İlhan Mansız’ın lisans ile ilgili probleminin olduğu belirtildi. Mansız’ın lisans sorununu çözmesi halinde Güneş’in yardımcısı olması için önünde hiçbir engel kalmayacak.

Şenol Güneş’ten Mansız’a onay

Tecrübeli teknik adam A Milli Takımı çalıştırdığı dönemde İlhan Mansız’ı kariyerinin zirvesine çıkarmıştı. Bu nedenle Güneş’in İlhan ismine oldukça sıcak baktığı ifade edildi. Şenol Güneş’in yöneticilerle yaptığı görüşmede “İlhan eski talebem. Onu, 2002 Dünya Kupası kadrosuna ben almıştı. O günlerde güzel işler yapmıştık” şeklinde konuştuğu ve eski oyuncusuna yeşil ışık yaktığı belirtildi

Sosyal medya paylaşımı gündem oldu

Öte yandan eski milli futbolcunun gün içinde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım ise Siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandırdı. Beşiktaş’ın efsane futbolcularından İlhan’ın sosyal medya hesabından yaptığı ‘Loading…’ mesajı sonrasında taraftarlar ‘Beşiktaş’a geri dön’ mesajına tuttu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI