İlhan Mansız'dan dikkat çeken paylaşım

Beşiktaş'ın unutulmaz futbolcusu İlhan Mansız, sosyal medya hesabından eşi Lela Leyla ve yeni doğan bebekleri Imre Leon Mansız ile birlikte ilk kez fotoğrafını paylaştı.

İlhan Mansız ve Eşi Lela Leyla, Bebekleri Imre Leon Mansız'ı İlk Kez Tanıttılar

Beşiktaş'ın unutulmaz futbolcusu İlhan Mansız, sosyal medya hesabından eşi Lela Leyla ve yeni doğan bebekleri Imre Leon Mansız ile birlikte ilk kez fotoğrafını paylaştı. Mansız, yakın zamanda dünyaya gelen bebeklerinin yüzünü hayranlarıyla paylaşarak aile saadetini duyurdu.


Mansız, eski eşi Nina Ritter'dan olan 20 yaşındaki kızı Aimee'den sonra Lela Leyla ile ikinci kez baba oldu. 

İlhan Mansız ile Lela Leyla, uzun süredir birlikte olmalarının ardından geçtiğimiz yıl evlenmişti. Bebeklerinin doğumuyla birlikte mutluluklarına mutluluk katan çift, henüz isimlerini belirlemediklerini belirtmişti.


Ünlü futbolcu, sosyal medya hesabından "Ailemizin yeni üyesi Imre Leon Mansız" notuyla birlikte eşi ve bebekleriyle çektirdiği fotoğrafı paylaştı.

Bu sevimli aile karesi, futbolseverlerin ve Mansız hayranlarının büyük ilgisini çekti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI