İlk 11 değişiyor

Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı, Slovan Bratislava maçında kadroda değişikliğe gidiyor.

Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı, Slovan Bratislava maçında kadroda değişikliğe gidiyor.

Kanat oyuncularının ilk 4 haftada büyük hayal kırıklığı yaratmasından sonra Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı, Slovan deplasmanında bazı değişiklikler yapmaya hazırlanıyor. Avcı, Slovan maçının ilk idmanında yeni transferi Diaby’yi forvete kaydırdı. Oğuzhan’ı orta sahada 10 numara gibi kullandı. Ljajic’e ise sol kanatta şans verdi. 

Abdullah Avcı, Slovan maçında Burak'ı riske edecek

Beşiktaş’ta teknik direktör Abdullah Avcı, Burak Yılmaz’ı Başakşehir maçından önce sahaya sürmeyi planlamıyordu... fakat tecrübeli teknik adamın Slovan maçından alınacak olumsuz sonucun negatif etkiler yaratabileceğine inandığı için Burak Yılmaz'ı Slovakya deplasmanında sahaya sürmeyi planladığı öğrenildi. Takımla çalışmalara başlayan Burak’ın şu an için 60-65 dakika çıkarabilecek seviyede olduğu öğrenildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI