İlk FEDA Şenol Güneş'ten

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'ten 'Gönüllü FEDA' projesi

Beşiktaş’ta yeni sezon öncesinde yönetimin takım içinde küçülme kararına ilk destek Şenol Güneş’ten geldiği ifade edildi. Son iki yılda Şampiyonlar Ligi’ne katılarak buradan büyük gelir elde eden Siyah-beyazlı takım, geçen sezonu 4. sırada bitirdiği için Devler Ligi’ne gidemeyecek ve bu gelirden mahrum kaldı.

Gönüllü FEDA projesi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, geçtiğimiz haftalarda yeni sezonda akıllı küçülme politikası kapsamında takımda yüzde 35 civarında bir küçülmeye gideceklerini açıklamıştı. Bu kapsamda yönetimin Siyah-beyazlı futbolculardan ücretlerinde belli bir oranda indirim istemeyi planladığı belirtildi. Yönetimin, Euro olan ücretlerin dolara çevrilmesini isteyeceği kaydedildi. Ancak bir kişi dahi olumsuz tavır sergilerse ısrar edilmeyecek ve alternatif çözümler devreye sokulacak.

İlk FEDA’yı Şenol Güneş yapacak

26 Haziran’da toplanıp yeni sezon için çalışmalara start verecek olan takımın bir araya gelmesinden sonra yönetimin bu konuyu oyunculara aktarması beklenirken teknik direktör Şenol Güneş’in de FEDA’ya sıcak baktığı öğrenildi. Güneş’in hem kulübün hem de ülkenin içinde bulunduğu ekonomik şartlar göz önüne alındığında fedakârlığa hazır olduğunu yönetime ilettiği ifade edildi. 2015’te takımın başına geçtiğinde 1.5 milyon Euro alan tecrübeli çalıştırıcının ücreti geçen sezon yapılan yeni mukavele ile birlikte 2.5 milyon Euro’ya çıkarılmıştı. Şenol Güneş’in ücretinde indirime giderek oyunculara da örnek olması bekleniyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI