Balotelli Transferi Bitiyor

Beşiktaş'ta flaş transfer haberleri...

Balotelli'ye Beşiktaş forması giydirmek için yoğun çaba sarf eden yönetim, İtalyan yıldızın menajeri Mino Raiola’yla temaslarını hızlandırdı. Bu transfere 2 milyon Euro’luk bütçe ayıran Beşiktaş, bonuslar konusunda da orta yolu bulup ardından bu önemli transferi açıklamayı planlıyor

Yeni sezonda hem Şampiyonlar Ligi’nde hem de Süper Lig’de büyük hedefleri bulunan Siyah- Beyazlılar, kadrosunu güçlendirmek için tranfser çalışmalarına hız vermişti. En yüksek bütçeyi forvet hattı için ayıran Kara Kartal, İtalya Serie A ekibi Brescia’yla yol ayrımında bulunan Mario Balotelli için düğmeye basmıştı. Yeni golcüsü için maksimum 2 milyon Euro’ya kadar çıkmayı planlayan yönetim, 29 yaşındaki tecrübeli futbolcunun menajeri Mino Raiola’yla yaptığı son temastan olumlu geri dönüş aldı. Fanatik'in haberine göre, tarafların, bonuslar konusundaki pürüzler için görüşmelerine devam ettiği ve bu konunun halledilmesi sonrasında imzaların atılmasının planlandığı kaydedildi.

Şampiyonlar Ligi’ni istiyor

İtalya'nın Brescia kulübünde yıllık  1.5 milyon Euro maaş artı bonusa oynayan Mario Balotelli’nin, tekrar Şampiyonlar Ligi’nde forma giyme şansı olması sebebiyle Kara Kartal’a transfer olmak konusunda istekli olduğu bildirildi. 

Beşiktaşlı taraftarların sosyal medya üzerinden kendisine yoğun ilgi göstermesinden dolayı da memnun olan Balotelli’nin, menajeri ve Beşiktaş’ın görüşmelerinden çıkacak sonucu beklediği vurgulandı. 

Balotelli, Brescia formasıyla geride bıraktığımız sezonda 19 maça çıkıp 5 gol atmıştı

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI