Barış Murat Yağcı,'dan Beşiktaş'a 145 Bin TL.

Beşiktaş Kulübü'nün “Bırakmam Seni” bağış kampanyasında yaşanan ilginç detay

Beşiktaş Kulübü'nün “Bırakmam Seni” bağış kampanyasına destek gecesi 9 Ağustos Pazar akşamı Kanal D’de yayınlandı. Beşiktaşlı sanatçı Yılmaz Erdoğan ve sunucu Damla Uğurtürk’ün sunduğu gecede Beşiktaş sevdalıları 156 bin adet SMS ve 385 bin adet Hatıra Tişörtü ile Beşiktaş’a tam destek verdi.

ÜNLÜ İSİMLERDEN DESTEK 

Gecede Yılmaz Erdoğan’ın konukları arasında Hülya Avşar, Zafer Algöz, Mehmet Erdem, Hakan Altun, Çok Güzel Hareketler 2 ekibi, Ömür Gedik, İsmail Demirci, Erkan Petekkaya, Onur Buldu ve Barış Murat Yağcı gibi ünlü isimler Beşiktaş’a destek olmak isteyen vatandaşlarla telefon bağlantısı gerçekleştirerek geceye katkı sağladı.

145 BİN TL TOPLADI 

Gecede koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Survivor 2020 yarışmasındaki başarılı performansı ile dikkat çeken oyuncu Barış Murat Yağcı fanları damgasını vurdu. Barış Murat Yağcı fan grubu olan BMYFC 145.000 TL’lik bağışta bulundu. Hülya Avşar ve Yılmaz Erdoğan'nın, Barış' a" Senin fanların neymiş öyle, canavar gibiler" ifadelerini kullanmaları sosyal medyaya damga vurdu. 

Hürriyet

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI