Gökhan Töre Gemileri Yaktı

Gökhan Töre, yeniden Beşiktaş'a tranfser olabilmek için Malatyaspor'a rest çekti.

Gökhan Töre yeni sezonda Beşiktaş'ta forma giymek istiyor. 28 yaşındaki  oyuncunun, 5 sezon formasını giydiği Beşiktaş'a transfer olabilmek için beklemede olduğu belirtildi. 

Beşiktaş'ta 2013-16 ve 2017-19 sezonları arasında görev yapan Gökhan Töre, önceki sezonun sonunda Siyah-beyazlı kulüpten ayrılmıştı. Peş peşe yaşadığı sakatlıklar sebebiyle kariyeri olumsuz etkilenen ve Premier Lig ekibi West Ham United’ta oynarken bir anda kendisini Şeni Malatyaspor’da bulan tecrübeli futbolcu, Sarı-Kırmızılılar’da başarılı bir sezon geçirdi. Hücum hattındaki etkili görüntüsünü 28 maç sonunda 2 gol ve 4 asistle taçlandıran 28 yaşındaki kanat oyuncusu, eski takımı Beşiktaş’a dönmek için can atıyor. 

Malatyaspor'un sözleşme opsiyonunu kullanıp sözleşmesini 1 yıl daha uzatmasına rağmen ayrılmayı kafasına koyan Töre'nin, eski teknik direktörü Sergen Yalçın’la tekrar çalışmak için hevesli olduğu bildirildi.

Yönetimin şartı var...

Yeni sezon öncesinde kanat hattında da büyük bir değişime gidecek olan Beşiktaş Yönetimi, Gökhan Töre’yi transfer hedefleri arasında tutuyor... Beşiktaş Yönetimi, Gökhan Töre’nin Yeni Malatyaspor’dan bonservisini alıp bedelsiz gelmesi halinde bu transferi bitirebileceği ifade ediyor. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI