İngilizlerden Cenk Tosun iddiası; Beşiktaş'a dönebilir

Beşiktaş’ta devre arasına yönelik golcü arayışları devam ederken gündeme gelen isimlerden Cenk Tosun hakkında İngiliz medyasından önemli bir iddia ortaya atıldı.

Beşiktaş’ta devre arasına yönelik golcü arayışları devam ederken gündeme gelen isimlerden Cenk Tosun hakkında İngiliz medyasından önemli bir iddia ortaya atıldı. Golcü oyuncunun performansından memnun olmayan Everton Danimarka ekiplerinden Nordsjaelland takımında forma giyen Godsway Donyoh’u transfer etmek istiyor.

Everton, Cenk’i yerine golcü arıyor

Ganalı oyuncu, Danimarka liginde ortaya koyduğu başarılı performansla tekrar İngiliz ekiplerinin radarına girdi. Bu oyuncu ile ilgilenen kulüplerden birisinin ise Everton olduğu öne sürülüyor.

The SUN: Cenk Tosun, Beşiktaş’a geri dönebilir

İngiliz basınından The Sun’da yer alan habere göre Everton kulübü devre arasında bir golcü transferi yaparsa Cenk’in bir başka takıma gitmesine izin verecek. Zaman zaman ismi Beşiktaş ile anılan eski golcü oyuncu konusunda Siyah-beyazlı yönetimden şu ana kadar her hangi bir açıklama gelmedi. Yine golcü oyuncunun Beşiktaş’a geri dönmek istediği iddiaları da ortaya atılıyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI