İngiltere ve Almanya'da gündem; Loris Karius

Beşiktaş’ın transferin son haftasında Liverpool’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Loris Karius, son haftalarda ortaya koyduğu başarılı futbolla Almanya ve İngiltere'de gündem oldu.

Beşiktaş’ın transferin son haftasında Liverpool’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Loris Karius, son haftalarda ortaya koyduğu başarılı futbolla Almanya ve İngiltere'de gündem oldu. Liverpool forması ile Şampiyonlar Ligi finalinde yediği goller yüzünden büyük eleştiriler alan ve gözden düşen Alman kaleci, Beşiktaş’ta tekrar kendini buldu.

Fenerbahçe derbisinde hatasız oynadı

Kadıköy’de Fenerbahçe ile oynanan derbi maçta mutlak 6 gol pozisyonunu çıkaran Karius, yediği golde de hatası yoktu. Akşam gazetesinin Alman ve İngiliz basınından derlediği habere göre Alman kaleci hakkında övgü dolu haberler yer aldı. Alman kaleciyi yakın takibe alan İngiliz ve Alman basını da onun derbideki performansına hayran kaldı. Karius’un, Kadıköy’deki gerilimi yüksek maçta takımının en önemli kozlarından biri olduğu belirtilen haberlerde, sakinliği ve kurtarışları ile özgüven kazandığı kaydedildi.

Bild: Loris Karius, Şenol Güneş’in gözüne girdi

Alman Bild gazetesi, Karius’un Fenerbahçe ile oynadığı derbi maçla ilgili geniş bir haber yaptı. Karius’un başarılı performansına dikkat çekilen haberde Alman kalecinin Şenol Güneş’ten geçerli not aldığına vurgu yapıldı. İngiliz basını ise Beşiktaş’la 2 yıllık kiralık sözleşme imzalayan 25 yaşındaki kalecinin yeni ve iyi bir başlangıç yaptığını hatırlattı. Haberlerde Alman file bekçisi Karius’un istatistiklerine yer verilirken, bu performansıyla kısa sürede hocasının gözüne girdiği ve bir numaraya yükseldiği ifade edildi. Karius’un, maçtan bir gün önce Şampiyonlar Ligi finalinde yediği hatalı goller hakkında yaptığı açıklamalara da geniş yer veren İngiliz basını şu görüşte birleşti: Derbide çok soğukkanlıydı. İstanbul’a ve arkadaşlarına çabuk uyum sağlamış. Maçın kader anlarında görevini en iyi şekilde yaptı. Liverpool onu göndermekle hata ettiğini kısa sürede anlayacak. Beşiktaş’ta yeni bir heyecan ve coşkuyla takımına yardımcı oluyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI