İngiltere'de büyük pazarlık

Beşiktaş başkanı Fikret Orman Uzakdoğu'dan İngiltere'ye geçti.

Beşiktaş’ta son zamanlarda yaşanan ekonomik sıkıntıları aşmak için Başkan Fikret Orman’ın İngiltere’de finans kurumları ile görüşme halinde olduğu belirtildi. Siyah-beyazlı kulüp, 31 Mart tarihinde kadar UEFA’ya borçsuzluk kağıdı bildirerek lisans almaya çalışacak.

Futbolculara 13 milyon Euro ödeme 

Kara Kartal’da yönetim, ay sonuna kadar futbolculara toplamda 13 milyon Euro civarında bir ödeme yapmak zorunda. Eğer bu ödeme yapılamazsa Siyah-beyazlılar, lisans alamama tehlikesi ile karşı karşıya kalacak. Yönetimin yine haziran ayı sonuna kadar da teknik heyet, futbolcu ve çalışanlara da toplam 40 milyon Euro civarında bir ödeme gerçekleştirmesi gerekiyor.

Fikret Orman, para arayışında

Yaşanan bu durumdan dolayı 10 gündür Uzak Doğu temasları gerçekleştiren başkan Orman’ın İngiltere’de bazı finans kuruluşları ile görüşmeye başladığı kaydedildi. Fanatik’te yer alan habere göre Başkan Orman ve kurmayları finans çevreleri ile görüşme halinde.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI