İnglitere'de gündem Vida

Beşiktaş Domagoj Vida’yı satacak mı ?

Beşiktaş’ın devre arasında Dinamo Kiev’den kadrosuna kattığı Domagoj Vida, Hırvatistan ile Dünya Kupası’nda oynadığı futbolun ardından özellikle İngiliz ekiplerinin radarına tekrar girdi. Devre arasında da birçok İngiliz kulübünün talip olduğu Hırvat stoper, Siyah-beyazlı kulüple sözleşme imzalamıştı.

Ada’da gündem Vida

Nijerya ve Arjantin maçlarında oynadığı futbolla büyük beğeni toplayan Vida’ya Everton, West Ham United ve Fulham’ın ardından bu defa başka bir İngiliz ekibi Leicester City talip oldu. Sabah gazetesinde yer alan habere göre İngiliz ekibinin 12 milyon Euro’luk bir teklifle Beşiktaş’ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş Domagoj Vida’yı satacak mı ?

Siyah-beyazlı yönetimin cazip bir teklif gelmesi halinde pazarlık masasına oturabileceği konuşulurken Şenol Güneş’in Dusko Tosic’in takımdan ayrılmasından dolayı yeni sezonda stoper ikilisini Pepe ve Vida’dan kuracağı için bu transfere şu anlık onay vermeyeceği dile getiriliyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI