İnsan, Gökhan töre gibi nankör olmasın!

Beşiktaş’ta devre arasında kadro dışı bırakılan oyunculardan Gökhan Töre’nin hafta içinde Başkan Fikret Orman’a yönelik yaptığı açıklamalara Siyah-beyazlı yöneticilerden Ahmet Kavalcı’dan cevap geldi.

 Beşiktaş resmi sitesi de Gökhan’ın açıklamalarından sonra oyuncu hakkında disiplin soruşturulması başlatıldığını kamuoyuna duyurmuştu.

Gökhan Töre, Beşiktaş’a ne vermiş ki

Fanatik gazetesine açıklamalarda bulunan yönetici Ahmet Kavalcı, kadro dışı bırakılan oyuncunun yapmış olduğu açıklamalara “Polemik yaratmaya gerek yok. İnsanlar nankör olmayacak. Gökhan Töre önce Beşiktaş’a ne vermiş, neler almış bunları düşünsün. Başkanımıza karşı yaptığı açıklamalara zaten cevap verdik. Bu ülkede sıkıntı varsa herkese var. Futbolcuya da yöneticiye de… Bunlar el birliği ile aşılır. Yanlış yol izleyerek bir yere varılmaz. Beşiktaş’ta başka bir oyuncunun böyle bir yolda olduğunu hiç görmedim”


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI