İntikam ve İsyan!

Kartalhaber.com yazarı Nedim Güngör'ün köşe yazısı

İntikam ve İsyan!


Kendi sahasında olmasına rağmen taraftarlarının “inşallah rezil olmayız” diye dua eden F.Bahçe’yi yenemedi Beşiktaş!

Fenerbahçe'yi bir daha böyle yakalayamayacak Beşiktaş, oynamadı, korktu!

Orta sahanın yumuşak olmaması için Adem’i yedek bırakan Şenol Güneş, Tolgay ve Oğuzhan ile orta sahayı yumuşacık yaptı.

Oğuzhan ve Tolgay’ın botlarında boncuk mu var hocam?

Öyle bir oyun vardı ki sahada, bu maçı izleyen scoutlar Hasan Ali’yi İngiltere’ye satabilirler!

Bu takımın forveti Larin olamaz! Oyunu tutmak veya kurtarmak için oyuna da alınmaz. Hocanın artık yönetimden intikam aldığını düşünüyorum! 

Forvet alacaksan ve de öndeysen girecek oyuncu ne yazık ki Love’dır! Şu maçta bile oynatmıyorsan antrenmana da çıkarma! Koy alt yapıdan Oğuzhan Akgün’ü ya da Güven Yalçın’ı !

Kim ne derse bu takımın en formsuz bireyi Şenol Güneş! Galibiyetin kaçmasının en büyük sebebidir. Kredisi çok yüksek evet ama faizler de aldı başını gidiyor Hoca!

Takımı yönetecek lider, beyin bir oyuncun yokken iki tane formsuzlukta zirve Nirvana yapmış Oğuzhan ve Tolgay hem de beraber neden oynar? 

Beşiktaş takım oyunundan uzaklaşmış ve artık bireysel yeteneklerden medet umar hale gelmiştir. Şenol Hoca, Dilek ağacı gibi Babel’e Bez bağlayıp dilek dilerse şaşırmam!

Koy hocam şapkayı önüne artık! İsyanın kimdeyse dök içindekini. Başka kulüpleri bilemem ama Beşiktaş’ta isen Kadıköy fobisi olamaz. Fobin varsa bunu Beşiktaş’a yansıtamazsın! 

Sayende hem maçın hakemi en rahat maçını yönetti hem de buhrana girecek F.Bahçe rahat etti. 

Hocam sen bu akşam kimi yönettin?


Nedim Güngör

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI