Isaiah Whitehead Beşiktaş'ta

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde bu sezon kötü bir performansa imza atan ve düşme potasında yer alan Beşiktaş Emlakjet’te beklenen guard transferi sonunda gerçekleşiyor. Siyah-beyazlılar eski yıldızını geri döndürüyor.

Basketbol Süper Ligi’nde son olarak Büyükçekmece Basketbol’a kaybederek 12. yenilgisini yaşayan Beşiktaş Emlakjet’te kadroya takviye geliyor. Siyah-beyazlılar eski oyuncusu Isaiah Whitehead ile anlaşmaya vardı.

2021-22 sezonunda da Beşiktaş Emlakjet forması giyen Isaiah Whitehead, Basketbol Süper Ligi’nde 17 maçta 10.1 sayı – 3.2 ribaund ve 2.9 asist ortalamalarına imza atmıştı.


Sezon başında MHP Riesen Ludwigsburg’un yolunu tutan tecrübeli oyuncu, Alman ekibinde 13 maçta 13.8 sayı – 2.6 ribaund ve 3.1 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI