Ismael, Arao'yu gözüne kestirdi

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Fenerbahçe'nin yumuşak karnını tespit etti.

Türkiye nefesini tuttu Pazar günü oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe derbisini bekliyor. Her iki takımın teknik adamı da rakibinin zayıf yönlerini bulup oyununu onun üstüne kurma çalışması yapıyor. Siyah-beyazlıların teknik patronu Valerien Ismael'in rakibinde gördüğü en zayıf halka da ortaya çıktı; Willian Arao...

Beşiktaş teknik direktörü Valerien Ismael’in 2 Ekim 2022 Pazar günü oynanacak derbide Fenerbahçe’den en güvendiği oyuncu Willian Arao… geride kalan maçlarda yaptığı top çalma denemelerinin yarısından fazlasını kaybeden Brezilyalı ön liberonun rakibinden en fazla çalım yiyen oyuncusu olması da Ismael’i keyiflendiriyor. 

EMRE MOR DAHA İYİ

Willian Arao 13 top çalma denemesinden sadece 6’sında başarılı olurken 7’sini yadetti… Fenerbahçe’nin en fazla çalım yiyen oyuncusu oldu. Öyle ki Emre Mor bile 14 top çalma denemesinin 10’undan başarıyla ayrıldı. 

OYUNCULARINDAN BUNU İSTEDİ

Arao’nun bu istatistiklerini oyuncularına anlatan Fransız teknik adam özellikle Gedson’dan sürekli Arao’nun üzerinden oyun kurmasını istedi. Dele Alli’den de Gedson’la beraber Arao’nun kolay çalım yeme özelliğini kullanmalarını talep etti.

Fotospor 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI