İspanyollar Beşiktaş'ın Transferini Duyurdu

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Süper Lig'de lider durumda bulunan ve şampiyonluğa koşan Beşiktaş, transfer çalışmalarını da derinden yürütüyor... Gelecek sezonun kadro planlamasına şimdiden düğmeye basan siyah-beyazlılar, Almanya Bundesliga ekibi Köln'de forma giyen gurbetçi futbolcu Salih Özcan'ın transferi için harekete geçmişti. 

Beşiktaş'ın Salih Özcan'la ilgilendiğini doğrulayan İspanyol basını ise siyah-beyazlıların transferde büyük yol kat ettiğini yazdı.

Todofichajes.com'da internet sitesinde yer alan habere göre; Beşiktaş yönetimi, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 23 yaşındaki orta saha oyuncusunun transferini bitirmek üzere...

Haberin detayların, taraflar arasında büyük oranda anlaşma sağlandığı ve Salih'in gelecek sezon siyah-beyazlı takımda forma giymesine kesin gözüyle bakıldığı iddia edildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI