İşte Beşiktaş'ın 3 transfer gözdesi

Beşiktaş, transferde 3 isme yoğunlaştı... ... Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda yeni sezon için çalışmalara başlayan Beşiktaş, transferde atağa kalktı.

Beşiktaş, transferde 3 yıldıza yoğunlaştı... 

Hemen hemen her bölge için çalışmalarda bulunan Siyah Beyazlılar, son olarak 3 ismin üzerine yoğunlaştı. Ayrıca Joey Veerman ve Jefferson Lerma ile ilgili de sıcak gelişmeler yaşandı.


LERMA'DAN OLUMSUZ HABER 

Siyah-Beyazlılar’ın orta saha adaylarından biri olarak gösterilen Jefferson Lerma, Crystal Palace’a transfer olmaya hazırlanıyor. İtalyan basınının haberine göre, Bournemouth ile sözleşmesi sona erecek Lerma, serbest oyuncu statüsünde olduğu için birçok teklif aldı.

4 YILLIK SÖZLEŞME

Premier Lig ekibi Crystal Palace’ın da geçtiğimiz hafta 28 yaşındaki futbolcuya 4 yıllık sözleşme teklifi sunduğu belirtildi. Palace’ın, bu teklifle Lerma transferinde diğer takımlara göre daha avantajlı olduğu vurgulandı.


VEERMAN RADARA GİRDİ

Kartal’da yeni sezon için transfer çalışmaları devam ediyor. Hollanda’dan “voetbalzone.nl” sitesinin haberine göre; Beşiktaş, PSV Eindhoven’ın 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Joey Veerman için temaslarını sürdürüyor.

BEŞİKTAŞ'I İTİRAF ETMİŞTİ

1.85 boyundaki merkez orta saha oyuncusu, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş’ın kendisiyle ilgilendiğini itiraf etmişti. Beşiktaş’ın amacı bu transferi kiralık olarak bitirmek.

3 İSMİN ÜZERİNE YOĞUNLAŞTI

Hareketli bir transfer dönemi geçirmesi beklenen Kara Kartal, 3 ismin üzerine yoğunlaştı. Beşiktaş, öncelikli mevkileri santrfor, kanat ve forvet arkası olarak belirledi, transfer için temasları sıklaştırdı.


FORVETE SANTRFORA DIVOCK ORIGI

İtalya Serie A devi Milan’la yol ayrımında bulunan Belçikalı santrfor Divock Origi için temaslarını hızlandıran Beşiktaş, başarılı futbolcunun menajeriyle pazarlıklarını sıklaştırdı.

Milan macerası beklediği gibi geçmeyen Origi’nin sezon sonunda İtalyan kulübüyle sözleşmesini feshedip ayrılması bekleniyor.

MULEKA'NIN YERİNE

Yönetim, lig bitiminde Jackson Muleka’yı 5 milyon Euro bandında bir rakama kendisiyle ilgilenen Mısır Ligi ekiplerinden birine satıp ardından Origi’yi almayı planlıyor.


EL SHAARAWY İÇİN YOĞUN GİRİŞİM

Devre arasında gündeme gelen isimlerden Stephan El Shaarawy, sezon sonu için de Kartal’ın radarında... Mısır asıllı İtalyan kanat oyuncusunu renklerine bağlamak için yoğun girişimlerde bulunan idareciler, birkaç gün içinde Roma’yla sözleşmesi sona erecek olan başarılı oyuncuyu, Kevin Nkoudou’nun yerine kadrosuna kazandırmayı amaçlıyor.

Roma’dan ayrılacak olan El Shaarawy ile İtalya Serie A’dan da birçok kulüp ilgileniyor.


MIHA ZAJC BOMBASI

Fenerbahçe’yle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Miha Zajc, düzenli olarak forma giyebileceği bir kulüpte forma giymek istiyor.

Fenerbahçe’yle sözleşme yenilemeyen Zajc, sayılı günlerin ardından boşa çıkacak.


ŞENOL GÜNEŞ ONU İSTİYOR

İtalya’dan gelen tekliflere ilk etapta öncelik verme kararı alan 28 yaşındaki merkez orta saha, gelen önerilerin maddi olarak oldukça düşük seviyede kalması sonrasında fikrini değiştirdi. Şenol Güneş’in beğendiği bir isim olan Zajc için lig bitiminde görüşmeler başlayacak.

Fanatik 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI