İşte Beşiktaş'ın 3 transfer gözdesi

Beşiktaş transfer listesini güncelledi. İşte detaylar (BJK Haber)...

Lyanco’nun sakatlığı nedeniyle transferinden vazgeçen Beşiktaş, transfer listesi belli oldu. Siyah-Beyazlılar, Vitor Tormena, Pedrao Ve Rob Holding'i transfer etmek istiyor. İşte detaylar... (BJK Haber) 

Savunma bölgesine ilk hedef olarak Lyanco'yu katmak isteyen Beşiktaş, Sırp oyuncuyu İstanbul'a getirdi. Sağlık kontrollerine katılan savunma oyuncusunun dizinde olan problem sonrası Kartal transferden vazgeçtti. Siyah-Beyazlıların transfer listesi ise belli oldu. İşte detaylar...

İlk hedef Vitor Tormena

Sakatlığı nedeniyle Lyanco'yu Southampton’a geri gönderen yönetim, stoper transferinde yönünü Vitor Tormena’ya çevirdi. Fanatik'te yer alan habere göre, Kartal, Brezilyalı savunma için temaslara başladı. 

Haberin detaylarında yer alan bilgiye göre; Kara Kartal, devre arasında da istediği Vitor Tormena'ya bu kez Beşiktaş forması giydirmek istiyor. Deneyimli isim için ocak ayında 5 milyon Euro talep eden Braga, 1 yıllık sözleşmesi kalması sebebiyle bu rakamı 3 milyon Euro’ya kadar çekmişti.

Yeni aday Pedrao

Savunma bölgesi için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın yeni hamlesi belli oldu. Kartal, ikinci sıraya ise Brezilyalı Pedrao’yu aldı.  Beşiktaş’ın Brezilyalı stoper için ilk temaslarını gerçekleştirdiği iddia edildi.

Pedrao geride kalan sezonda 33 resmi maçta forma şansı buldu. Bu müsabakalarda 2 gol atma başarısı gösteren 26 yaşındaki stperin Portimonense ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027’de sona erecek.

Holding için tekrar görüşme olacak

Beşiktaş, Arsenal forması giyen Rob Holding için tekrardan devreye gireceği iddia edildi. Siyah-Beyazlılar geçtiğimiz günlerde Holding için 2.5 milyon Euro bedelle transfer teklifi sunmuş ve İngiliz ekibi kabul etmemişti. İddialara göre Kartal, İngiliz futbolcu için tekrardan devreye girecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI