İşte Beşiktaş'ın Domagoj Vida planı

Beşiktaş yönetimi Vida için cazip transfer tekliflerini değerlerndirmeye karar verdi.

Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş, 2018 Dünya Kupası’na tamamen duygusal bakıyor. Siyah beyazlı yönetim, Hırvatistan Milli Futbol Takımı’nın kupada yarı finale kadar yükselmesi halinde Domagoj Vida’yı 18 milyon Euro’ya satacağını düşünüyor.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş için Dünya Kupası'nda forma giyen yıldızları için önemli bir pazar… Hırvatistan forması ile dikkatleri çeken Vida ortaya koyduğu performansla taliplerini artıyor. Siyahbeyazlı yönetim de kupada Hırvatistan'ı destekliyor. Çünkü Hırvatlar'ın oynayacağı her maç, 29 yaşındaki oyuncunun kendini göstermesi ve fiyatını artırması anlamı taşıyor. Başkan Fikret Orman ve yöneticilerin ortak görüşü Hırvatlar'ın en az yarı final oynayacağı yönünde. Böyle olması halinde ise tecrübeli defans oyuncusunun satış bedeli 18 milyon Euro olarak belirlenecek. Vida şu an için İngiliz kulüplerinin göz hapsinde.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI