İşte Beşiktaş'ın Dorukhan Toköz'e Yaptığı Teklif

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş forması giyen ve adı transferde Fenerbahçeve Galatasaray'la ile anılan Dorukhan Toköz'e siyah-beyazlıların yaptığı teklif ortaya çıktı. Dorukhan Toköz, Beşiktaş'ta kalacak mı? İşte Beşiktaş'ın Dorukhan'a teklifi...

Fanatik'te yer alan habere göre; iki sezon önce Eskişehirspor'dan Beşiktaş'a transfer edilen ve bir sezon için 350 bin Euro kazanan 24 yaşındaki futbolcu, 5 kat zamlı maaş talebinde bulundu. 

Beşiktaş, Dorukhan Toköz'e kaç para önerdi?

Birinci senesi 1 milyon 250 bin Euro (11.6 milyon TL) diğer iki yılı da 250 bin Euro periyodik artışlı 3 dönemlik kontrat isteyen futbolcuya, Beşiktaş ise 6 milyon TL’den (645 bin Euro) 2+1 senelik sözleşme önerdi.

Görüşmeler tıkanmış durumda

Tarafların belirlediği rakamlar arasında ciddi bir fark olması sebebiyle görüşmeler tıkandı. Dorukhan Toköz'e bir önceki yönetim tarafından da 'Başarılı performans sergilersen maaşını artırırız' sözü verilmişti.

Yönetimin değişmesi, sakatlık ve pandemi...

İlk sezonunda 20 maça çıkan Dorukhan Toköz, çok geçmeden de ilk 11'in değilmez ismi olmuş ve milli takıma kadar da yükselmişti. Futbolcu, çıkış yapmasının ardından yönetimin değişmesi ve sakatlık yaşaması sonrasında istediğini alamadı. Pandemi sebebiyle de aynı ücretle oynamak durumunda kaldı. 

Ahmet Nur Çebi, Dorukhan Toköz için ne demişti?

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, geçen hafta Vodafone Park’ta düzenlenen basın toplantısında Milli orta saha oyuncusuyla ilgili olarak bir soruya, “Beşiktaş’ta futbol oynamak isteyen herkese kapımız açık. Beşiktaş’ta top oynamak istemeyen kimseyle ise işimiz olmaz. Dorukhan, Beşiktaş’ta top oynamayı istediği takdirde sözleşme imzalayacaktır. İmzalamadığı takdirde, oynamak istemediği takdirde ise Allah yolunu açık etsin" yanıtını vermişti.

Dorukhan Toköz'ün sözleşmesi ne zaman bitecek?

Beşiktaş ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Dorukhan Toköz'ün kontratı 31 Mayıs 2021 tarihi itibarıyla sona erecek. Futbolcu bu sezon Süper Lig, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçları dahil olmak üzere toplam 6 maçta 373 dakika süre aldı ve ligde 1 asist yaptı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI