İşte Beşiktaş'ın Karius için ödeyeceği ücret

İngiliz medyası Karius'un transferindeki gelişmeleri yazdı.

Beşiktaş'ın Karius transferinde 2 yılın sonunda oyuncunun bonservisini almak istemesi durumunda ödemesi gereken bonservis miktarını İngiliz basını yazdı. 

Beşiktaş kaleci transferinde sona yaklaştı. Liverpool'da forma giyen Karius'un kiralanması konusunda İngiliz kulübüyle anlaşmaya varan siyah beyazlılar, 25 yaşındaki kalecinin kararını bekliyor. 

Öte yandan Karius'un kiralanması konusunda Liverpool ile 2 yıllık anlaşmaya varan siyah beyazlıların, 25 yaşındaki kaleciyi satın alması durumunda ödemesi gereken bonservis bedeli de belli oldu. 


Beşiktaş Transfer Haberleri: Karius Beşiktaş'ta mı?


Mirror gazetesinden David Maddock'un haberine göre, Liverpool kulübü Karius'un 2 yıllık kiralama bedeli olarak Beşiktaş'tan 2.25 milyon pound alacağını yazdı. 2 yılın sonunda Beşiktaş'ın Karius'u transfer etmesi durumunda ödemesi gereken bonservis bedelinin ise 7.25 milyon pound olduğunu dile getirdi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI