İşte Beşiktaş'ın Ryan Babel'e yaptığı teklif

Beşiktaş Ryan babel'e yeni bir teklifte bulundu ama Hollandalı futbolcu bu teklifi beğenmedi.

Beşiktaş yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek oyunculardan Ryan Babel ile anlaşabilmek için tüm şartlarını zorluyor. Siyah-beyazlı yönetim, Hollandalı yıldızın istemiş olduğu yüksek maaş nedeniyle şu ana kadar bir türlü anlaşma zemini sağlayamadı.

Beşiktaş’ın Ryan Babel’e teklifi ne kadar?

Türkiye’de döviz kurunda yaşanan dalgalanmadan dolayı Siyah-beyazlı yönetim, Babel’e yıllık 2.2 milyon Euro’dan 2+1 yıllık sözleşme önerdiği fakat bu teklifinin tecrübeli oyuncu tarafından kabul edilmediği daha önceden biliniyordu. Babel’in menajerinin Beşiktaş’ın bu teklifi karşısında ise istediği ücretin detayları da belli oldu. Fotomaç’ta yer alan habere göre yıldız oyuncunun Beşiktaş’tan istediği rakamın imza parası dahil yıllık 3.3 milyon Euro olduğu ve sözleşme süresinin de 3 yıl olmasını istediği belirtildi.

Fiorentina ve Galatasaray iddiaları

Öte yandan Beşiktaş’ın henüz yeni sözleşme için anlaşamadığı Babel’e İtalya’dan Fiorentina’nın da ilgisi sürüyor. İtalyan medyası, Fiorentina’nın sezon sonunda boşa çıkacak oyuncu için ocak ayından sonra girişimlere başlayacağını yazdı. Yine Türkiye’den de Galatasaray’ın Babel için girişimler yapacağı öne sürülüyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI