İşte Beşiktaş'ın transfer bombası

Beşiktaş, Graziano Pelle'yi transfer etmek istiyor

Devre arasında kadrosuna mutlaka kaliteli bir golcü takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş’ın Graziano Pelle ile ilgilendiği öne sürüldü. Siyah-beyazlı takım, sezon başında da Şenol Güneş’in isteği doğrultusunda golcü arayışında bulunmuş fakat kadrodaki golcülerin ayrılmamasından dolayı bu takviye gerçekleşmemişti.

Ligler başladıktan sonra İspanyol golcünün Al Nasr’a gitmesinin ardından yönetim, devre arası için şimdiden girişimlere başladı. Yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı bonservis bedeli de vermek istemeyen Beşiktaş yönetimi, Çin’in Shandong Luneng takımında forma giyen ve 31 Aralık’ta sözleşmesi sona erecek Pelle ile ilgilendiği ifade edildi.

Graziano Pelle’nin bonservis bedeli yok

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre Siyah-beyazlı transfer komitesi üyeleri İtalyan golcüyü ikna ederse bonservis bedeli de ödemeyecek. 33 yaşındaki oyuncuya yarım sezon için 1.5 milyon Euro ücret önerileceği belirtiliyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI