İşte Beşiktaş'ın Transfer Bombası

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın Kolombiya'da Junior takımında oynayan Miguel Borja'nın peşinde olduğu bildirildi. Avrupa'ya yeniden dönmek istediği belirtilen Borja'nın Beşiktaş'tan gelecek teklife sıcak bakabileceği ifade edildi.

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta sürpriz bir isim gündeme geldi. Goal.com ve Kolombiya basını; Kara Kartal'ın, Junior forması giyen Miguel Borja'yı kadrosuna katmak istediğini belirtti. 27 yaşındaki forvet oyuncusu, devre arasına kadar kiralık olarak Junior kadrosunda bulunsa da bonservisi Brezilya ekibi Palmeiras'ta. Daha önce kısa süreli bir İtalya kariyeri geçiren Borja'nın Beşiktaş formasıyla Avrupa'ya yeniden dönmeye sıcak baktığı öğrenildi.  

2017'de 9.85 milyon Euro karşılığında Palmeiras'a transfer olan oyuncunun Brezilya ekibi ile olan sözleşmesi de önümüzdeki sezonun 2021 sona erecek. 2013'te İtalyan ekibi Livorno'ya transfer olan Borja'nın yeniden Avrupa'ya dönmeyi çok istediği aktarıldı. 

Beşiktaş'ın Kolombiyalı oyuncuya yönelik ilgisinin yeni olmadığı ve önümüzdeki günlerde resmi bir teklif sunulmasının planlandığı belirtiliyor. Borja, Kolombiya A Milli Takımı ile bugüne kadar 10 maça çıkarken bu maçlarda toplam 3 gol attı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI