İşte Beşiktaş'ın transfer gözdeleri

Beşiktaş'ta transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Beşiktaş, Ryan Babel'in ayrılığının ardından ileri hatta transfer yapmak için harekete geçti. Siyah-beyazlı takım listedeki 3 futbolcudan 2'sini transfer etmeyi planlıyor

Beşiktaş'ta Ryan Babel'in Fulham'a gitmesinin ardından yönetim, gol yolları için yeni bir isim için girişimlere başladı.

HALILOVIC ÇOK YAKIN

Siyah-beyazlı takımda ilk aday Alen Halilovic... Geçtiğimiz hafta başkan Fikret Orman'ın görüşme gerçekleştirdiği Hırvat futbolcuda sona gelindiği belirtiliyor.

İtalyan basını, Beşiktaş'ın Halilovic transferinin 1.5 milyon euro ve bonuslar karşılığında bitirdiğini duyurdu.

22 yaşındaki futbolcu, sezon başında transfer olduğu Milan'da forma şansı bulamadı. Dinamo Zagreb'te yetişen Halilovic, 2014'te Barcelona'ya transfer olarak adını duyurmuştu.

CHOUPO-MOTING HAZIR

PSG'li Eric Maxim Choupo-Moting de Beşiktaş'ın listesindeki bir diğer isim...

Sezon başında bedelsiz olarak transfer olduğu Paris Saint-Germain'den ayrılmak isteyen oyuncu, Beşiktaş'a transfer olmak istiyor.

Siyah-beyazlı yönetim, hem forvet hem de kanatta görev yapabilen oyuncuyu 'joker' olarak kadrosuna katmayı planlıyor.

Forvet transferi yapmaya çalışan PSG'nin oyuncuyu düşük bir bonservis bedeliyle bırakması bekleniyor.

ALTERNATİF KONOPLYANKA

Beşiktaş'ın düşündüğü son isim ise Yevhen Konoplyanka...

Schalke 04'te istediği süreleri alamayan Ukraynalı futbolcu için ilk görüşmeler yapıldı. 12.5 milyon euro'ya aldığı oyuncu için kapıyı 5 milyon euro'dan açtı.

Türkiye'ye gelmeyi kabul eden 29 yaşındaki futbolcu, şu an için alternatif olarak tutuluyor. Halilovic ve Eric Maxim Choupo-Moting'de aksilik yaşanırsa rota ona dönecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI