İşte Beşiktaş'ın Yeni Başkan Adayı

Beşiktaş'ta kongre kulislerinde büyük hareketlilik yaşanıyor.

Kartalhaber.com özel haberi... Beşiktaş'ta kongre kulislerinde büyük hareketlilik yaşanıyor. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin baskın seçimle yönetim kurulu listesini değiştireceği yüksek sesle konuşulurken Siyah-Beyazlı camianın önde gelen isimlerinden eski yönetici Hakan Özköse başkan adaylığı için kolları sıvadı. 

Özköse'nin kongre üyelerinden gelen başkanlık baskısına 'Evet' dediği belirtildi. Önceki gün Türkiye'nin önde gelen Beşiktaşlı sanayiicileriyle bir araya gelen Özköse; güçlü yönetim kurulu listesi oluşturmak için çalışmalara başladı. Siyah-Beyazlı kulüpte son yıllarda hep aynı kişilerin yönetici koltuğunda oturduğunu vurgulayan Özköse, yönetim kurulu listesine genç, dinamik ve ismi yıpranmamış isimleri dahil edeceğini vurguladı. Toplantıda, Beşiktaş'ın Türkiye'nin en büyük sivil kuruluşu olduğunu kaydeden Özköse'nin "Beşiktaş; Türkiye'nin 1 numaralı, Avrupa'nın en çok tanınan kulübü ve markalarından... 118 yıllık köklü çınarı sürekli karamsar söylemlerle yönetemezsiniz. Göreve geldiğimizde uluslararası fonlarla görüşüp kulübümüz için plan ve projeleri hayata geçireceğiz" dediği öğrenildi. 

Özköse'nin gelecek haftadan itibaren Beşiktaşlı dernek ve gruplarla görüş-alışverişinde bulunmak için Türkiye turuna çıkacağı kaydedildi. 

Hakan Özköse kimdir? 

Hakan Özköse, 1967 yılında Artvin'de dünyaya gelmiştir. İş adamı olan Hakan Özköse, üniversite mezunudur. Hakan Özköse, Beşiktaş yönetiminde; Pazarlama ve Sponsorluklar, Dernekler ve Taraftar ile tesislerden sorumlu yöneticilik görevinde bulundu. Hakan Özköse, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile kuzendir.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI