İşte Beşiktaş'ın yeni kaptanları

Beşiktaş yönetiminden flaş karar...

Beşiktaş yönetimi yeni sezonda Hırvat stoper Domagoj Vida ve golcü oyuncusu Burak Yılmaz'ı kaptan yapma kararı aldı.

Beşiktaş'a transferi taraftarın tepkisine neden olan Burak Yılmaz, ortaya koyduğu performansla kısa sürede tribünlere kendisini kabullendirmeyi başardı. Siyah-beyazlı formayla 8 lig maçına çıkan yıldız futbolcu, 663 dakika sahada kalırken rakip ağları 6 kez sarsıp 1 de asist yaptı. Burak, 110 dakikada bir gol atarak daha önce Beşiktaş'ta oynayan Mario Gomez, Demba Ba, Vincent Aboubakar, Cenk Tosun ve Alvaro Negredo gibi isimleri geride bıraktı. 5 isim arasından Burak Yılmaz'a en çok yaklaşan futbolcu ise 119 dakikada bir gol bulan Gomez oldu.

VİDA İLE BİRLİKTE KAPTAN OLACAK

Sabah Gazetesi'nden Ogün Şahinoğlu'nun haberine göre, Beşiktaş yönetimi, yeni sezonda Domagoj Vida ve Burak Yılmaz'ı kaptan yapma kararı aldı. Burak Milli Takım'da da Emre'nin oyundan çıkışı sonrası kaptanlık pazubandını takmıştı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI