İşte Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'tan istediği ücret

Beşiktaş yönetimi, devre arasında golcü arayışları kapsamında Trabzonspor’un kadro dışı bıraktığı Burak Yılmaz konusundaki transfer çalışmalarına devam ediyor.

Beşiktaş yönetimi, devre arasında golcü arayışları kapsamında Trabzonspor’un kadro dışı bıraktığı Burak Yılmaz konusundaki transfer çalışmalarına devam ediyor. Siyah-beyazlı yönetim, sezon başında da golcü oyuncunun transferi için görüşmeler yapmasına rağmen istediği sonucu alamamıştı.

Şenol Güneş’ten onay

Son iki yıldır Şenol Güneş’in ‘Ekonomik şartlar oluşursa alabiliriz’ şeklinde görüş belirttiği golcü oyuncu için yönetimin tekrar nabız yoklamaya başladı. Yeni Şafak’ta yer alan habere göre deneyimli oyuncunun, kurulan temaslarda bonservis sorununu alacaklarına karşılık kendisinin halledeceğini söylediği belirtildi.

İmza parası istiyor

Burak’ın bonservisini kendisi halletmesi karşılığında ise Siyah-beyazlı kulüpten imza parası istediği ortaya çıktı. Golcü oyuncunun Beşiktaş’tan yıllık 2 milyon 750 bin Euro’nun yanı sıra 1 milyon 250 bin Euro da imza parası istediği dile getirildi.

Beşiktaş, Burak Yılmaz’ı transfer edecek mi?

Yaşanan ilk temasın ardından ekonomik olarak sıkıntılı günler yaşayan Siyah-beyazlı yöneticilerin golcü oyuncudan indirime gitmesini istediklerini ifade edildi. Beşiktaş’ın golcü oyuncuya yıllık 2 milyon Euro önerdiği ve imza parası vermek istemediği konuşuluyor. Burak Yılmaz, daha önce 2006-2007 sezonunda Antalyaspor’dan Beşiktaş’a gelmişti. 2007-2008 sezonunun başında Manisaspor’a gönderilen deneyimli oyuncu, siyah-beyazlı formayla toplam 49 resmi maçta 7 gol atmıştı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI