İşte Derbinin İlk 11'leri

Beşiktaş-Galatasaray derbisinde iki takımın ilk 11'leri belli oldu.

Sergen Yalçın yönetiminde 35 puanla lider durumda bulunan Siyah-Beyazlılar Galatasaray'ı da yenerek liderliğini sürdürmek istiyor. Rakibiyle arasında iki puan fark bulunan Galatasaray ise deplasmanda galibiyet arayacak. İki takımın 11'leri de belli oldu. Galatasaray'da Fatih Terim Etebo'ya 11'de şans verdi. Peki, Beşiktaş - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Süper Lig'de 19. hafta muhteşem bir derbiye sahne olacak. Sergen Yalçın yönetiminde 6 haftadır kaybetmeyen ve 5 maçlık galibiyet serisi sonrası Hatayspor ile berabere kalan Beşiktaş derbi maçta bu seriyi sürdürerek kazanmak ve liderliğini korumak istiyor. Gençlerbirliği'ni 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray ise deplasmanda kazanarak rakibini puan durumunda geçmek istiyor.

Beşiktaş - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

17 Ocak Pazar günü Vodafone Park'ta saat 19.00'da başlayacak mücadele beIN SPORTS HD 1'den canlı yayınlanacak. Ayrıca mücadeleyi Cüneyt Çakır'ın yöneteceği açıklanmıştı. Maçın canlı skor takibi ve tüm detaylar Kartalhaber.com'da olacak.

Beşiktaş - Galatasaray 11'ler...

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Montero, Vida, Rıdvan, Josef, Oğuzhan, Atiba, Ghezzal, Cyle Larin, Aboubakar.

Galatasaray: Okan, Şener, Luyindama, Marcao, Saracchi, Taylan, Etebo, Oğulcan, Belhanda, Arda Turan, Diagne

Beşiktaş'ta Welinton cezalı

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, stoperde cezalı Welinton forma giyemeyeceği derbide, Vida’nın yanında Montero'ya yer verdi. 

Yalçın ayrıca Oğuzhan Özyakup'a da ilk 11'de sahaya sürdü. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI