İşte Ersin Destanoğlu gerçekleri

Ersin Destanoğlu hakkındaki sözleşme iddiaları gündemdeki yerini koruyor.

Ersin Destanoğlu hakkındaki sözleşme iddiaları gündemdeki yerini koruyor.  Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, “Ersin’in sözleşme uzatmama gibi bir durum yok. Onunla konuşup görüşüyoruz. Genç, çok beğendiğimiz, değer verdiğimiz kalecimiz. Yakında sözleşme uzatmış oluruz" dedi. Ersin'in menajeri Serkan Erok, “Bizim için önce Beşiktaş’ın menfaatleri gelir. Buralara bu kulüp sayesinde geldi. Görüşmelerimiz oluyor, karşılıklı istek var” ifadelerini kullandı.

Siyah-Beyazlılar’da 3 kupa kaldıran Ersin Destanoğlu, yeni sezona da Beşiktaş ’ın as kalecisi olarak başlamıştı. Ancak genç eldiven, son 2 mücadelede kaleyi, kendisi gibi özkaynak düzeninden yetişen Emre Bilgin’e kaptırmıştı. Ersin’in son dönemde gözden düşmesi sonrasında sezon sonunda bitecek sözleşmesi ve yeni kontrat görüşmeleri konusunda çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. İlk olarak Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, başarılı file bekçisiyle ilgili olarak yapılan temaslarla ilgili olarak konuştu.

‘Emre, geriden oyun kuruyor’

Kazancı, “Ersin konusunda yapılan spekülasyonlar gerçeği yansıtmıyor. Ersin’in sözleşme uzatmama gibi bir durumu zaten yok. Hocamız; Emre, geriden iyi oyun kuruyor duye son iki maç tercih etti. Her oyuncuda olduğu gibi hocanın maç maç tercihleri. Ersin ile konuşup görüşüyoruz. Genç, çok beğendiğimiz değer verdiğimiz kalecimiz. Bunlar karşılıklı. Sorun çıkacağını sanmıyorum. Yakında sözleşme uzatmış oluruz“ dedi.

‘Teklifler geldi’

Genç file bekçisinin menaceri Serkan Erok da Kazancı ile örtüşen açıklamada bulundu. Erok, “Ben de Beşiktaş alt yapısından çıkıp futbol oynayan biriyim. Bizim için önce Beşiktaş’ın menfaatleri gelir. Ersin’e şampiyon olduğumuzda ve bu sene de yurt dışından teklifler geldi. Elbette kendisi yurt dışında oynamak istiyor. Bu herkesin hayali. Ancak giderken Beşiktaş’a kazandırmak şartı ile. Bu gün Ersin’e 10 milyon yıllık ücret verip, ‘İmza atma, Ocak’ta bedelsiz imza atma hakkın var’ dense asla bunu yapmaz. Beşiktaş’ın çocuğu. Buralara bu kulüp sayesinde geldi. Daha 21 yaşında. Hedeflerine ulaşır. Tek istediğimiz hakkının verilmesi. Beşiktaş Kulübü ile görüşmelerimiz oluyor karşılıklı istek var. Yedek kalması ile alakalı sorun söz konusu değil. Zira ortada anlaşmazlık yok” sözlerini sarf etti.

Fanatik

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI