İşte Muhtemel 11'ler... Gençlerbirliği-Beşiktaş

Beşiktaş, deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçına hazır

Süper Lig’de 8. haftanın açılışını Beşiktaş yapıyor. Siyah-Beyazlılar, Ankara’da Gençlerbirliği karşısına galibiyet için çıkıyor. Son iki maçında Fenerbahçe’ye yenilen, Trabzonspor’la ise berabere kalan Siyah-Beyazlılar, zirveden kopmamak için bugün kazanmak zorunda. Teknik direktör Şenol Güneş ve öğrencileri, hafta içinde Şampiyonlar Ligi’ndeki Monaco karşılaşmasını da düşünerek galibiyetle havaya girmenin planlarını yapıyor. Kartal, lig tarihinde tam 88 kez Gençlerbirliği ile oynarken, bunların 50’sinde galip geldi. Sadece 7 maçı Gençler kazandı. 31 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. Son 32 lig maçında ise Beşiktaş’ın tam 30 galibiyeti var.

Muhtemel 11'ler

Beşiktaş:  Fabri, Gökhan, Pepe, Tosic, Caner, Atiba, Oğuzhan, Lens, Talisca, Babel, Cenk

Gençlerbirliği : Hopf, Ahmet, Claro, Palitsevich, Uğur, Scekic, Issah, A.İlhan, Khalili, Serdar, Skuletic

Şenol Güneş geri dönüyor!

Fenerbahçe derbisinde hakeme yönelik söylemleri yüzünden 1 maça ceza alan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, sonrasında aldığı ceza nedeniyle Trabzonspor karşılaşmasını tribünde takip etmişti. Güneş’in cezası bitti. Tecrübeli çalıştırıcı, Gençlerbirliği deplasmanında kulübedeki yerini alacak. Şenol hoca, takımla yaptığı toplantıda ise, “Önce Gençlerbirliği’ni yenelim, Monaco’yu sonra düşünelim” dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI