İşte Negredo gerçeği... Gitti ama başkanın haberi yok!

Beşiktaş’ta bir garip transfer! Negredo gitti, Orman ‘haberim yok’ dedi!

Beşiktaş'ın İspanyol golcüsü Alvaro Negredo, transfer görüşmesi yapmak için Dubai'ye gitti. Ancak Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Ben kulübün başkanıyım. Negredo benden habersiz bir yere gitmiş olamaz. Eğer gitmişse umarım bize iyi bir bonservis ücreti getirir." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’ta forma giyen İspanyol forvet Alvaro Negredo, Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Al Nasr ile transfer görüşmesi yapmak için Dubai’ye gitti.

İstanbul Atatürk Havalimanında görüntülenen Alvaro Negredo, yaptığı açıklamada “Her şey için teşekkürler. Beşiktaş’ı, İstanbul’u çok seviyorum ama futbol böyle bir şey… Ailemle ben de burada çok mutluydum ama dediğim gibi futbol böyle… Bir gün buradasınız, bir gün başka yerde” dedi.

FİKRET ORMAN: “HABERİM YOK”

Alvaro Negredo’nun Al Nasr kulübüne gideceği dün de duyurulmuş, ancak haber Beşiktaş Kulübü tarafından yalanlanmıştı.

Öte yandan Negredo’nun ayrılışı hakkında soru sorulan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman “Bize gelen resmi bir teklif olmadı. Benim Negredo’nun transfer olacağı hakkında bilgim de yok. Ben kulübün başkanıyım. Negredo benden habersiz bir yere gitmiş olamaz. Eğer gitmişse umarım bize iyi bir bonservis ücreti getirir. Negredo ile ilgili bir teklif gelirse değerlendiririz” dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI