İşte Quaresma Gerçeği... Kalacak mı, gidecek mi?

Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma'nın geleceği Gökhan Töre ve Jeremain Lens'e bağlı

Beşiktaş’ta yeni sezon öncesinde Ricardo Quaresma’ya gelen teklifler sonrasında satılıp satılmayacağı yaz kampının ardından belli olacak. Portekizli yıldızın alternatifi konumundaki Jeremain Lens ve Gökhan Töre iyi performans gösterirse yönetim bu satışa onay verecek.

Gökhan Töre yeni sezona sıkı hazırlanıyor

Geçen sezon başında sakatlanan ve sadece ligin son haftasında son 9 dakika forma giyebilen Gökhan Töre, sosyal medya hesaplarında yeni sezona yönelik yaptığı çalışmalarla ilgili paylaşım yapıyor.  Yine geçen sezon büyük hayal kırıklığı oluşturan Jeremain Lens’in ortaya koyacakları performans hem kendileri hem de Quaresma’nın geleceği hakkında önemli referans olacak.

Beşiktaş Ricardo Quaresma’yı satacak mı ?

Transfer döneminde birçok kulüpten cazip teklifin geldiği öne sürülen Portekizli yıldız için Siyah-beyazlı yönetim şu anda bekleme kararı aldı. Hürriyet’te yer alan habere göre yönetim Quaresma’ya turnuva sonunda gelen teklifleri değerlendirmeye alacak. Öte yandan Şenol Güneş’in ısrarla kadroda tutulmasını istediği Portekizli yıldıza alternatif olarak forma giyecek Gökhan Töre ve Jereamin Lens iyi performans gösterirse Güneş bir şekilde ikna edilecek ve Quaresma’nın satışı gerçekleşecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI