İşte Rachid Ghezzal Gerçeği

Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal'in Türkiye menajeri futbolcunun transferiyle ilgili perde arkasında yaşananları anlattı..

Beşiktaş'ta bu sezon 5 gol, 18 asistlik müthiş bir performans gösteren Rachid Ghezzal, asist krallığında Avrupa'nın da en başarılı futbolcusu olarak göze çarpıyor. Rachid Ghezzal'ın menajeri Hakan Korkmaz, yıldız futbolcunun Beşiktaş'a transfer sürecinde Sergen Yalçın'la yaptığı konuşmayla ve Ghezzal'ın Siyah-Beyazlı takımdaki geleceğiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. 

Beşiktaş'ın başarılı kanat oyuncusu Rachid Ghezzal, ligin geride kalan bölümünde 18 asist ve 5 gollük performans sergiledi. Bu performansıyla da Bayern Münihli Thomas Müller'i de sollayarak Avrupa'nın 10 majör liginde en çok gol pası veren futbolcu oldu.

Süper Lig'de asist krallığında ilk sırada bulunan Ghezzal, Siyah-Beyazlı takımda 10 farklı futbolcuya gol pası verdi. 28 yaşındaki futbolcu, iki kez de rakibin topu kendi kalesine göndermesine neden olan top kullandı.

Dün akşam Akintola'nın Beşiktaş'ı 1-0 öne geçiren ters vuruşunda meşin yuvarlağı ceza sahası içine gönderen isim olan Ghezzal, aynı talihsizliği 2-2 biten Ankaragücü maçında da Kulusic'e yaşatmıştı.

MENAJERİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Süper Lig'in asist kralı Rachid Ghezzal'in, siyah beyazlılara transferi ile bu futbolcunun Türkiye temsilcisi Hakan Korkmaz'dan açıklama geldi.

Beyaz TV'de canlı yayına katılan Korkmaz, Ghezzal'in transfer ediliş süreci ve sezon sonunda Leicester City'den bonservisinin alınıp alınmayacağına dair birçok konuda bilgi verdi. İşte Hakan Korkmaz'ın Ghezzal ile ilgili açıklamaları:

"SERGEN YALÇIN 2-3 DAKİKA SONRA 'BEN OYUNCUYU İSTİYORUM' DEDİ"

"Ghezzal'in Beşiktaş'a transfer süreci şöyle... İlk Sergen hocaya izlettik, ilk izlediğinde yani yaklaşık zaten 2-3 dakikalık bir süreçte hemen telefonundan kapattı videoyu ve dedi ki 'Ben bu oyuncuyu istiyorum. Bedeli ne olursa olsun istiyorum. Zaten bildiğim, tanıdığım bir oyuncu. Öyle formaliteden bakma gereği hissettim' dedi.

Süreçte dikkat edilecek bölüm şuydu. Ghezzal'i getirmemiz için transferde son günün olması, 24 saatlik bir sürecin olması imkanları kısıtladı ve gece 23:55 uçağı vardı. Eğer o uçağa Ghezzal'i bindiremeseydik Rachid Ghezzal şu anda Türkiye'de olamayacaktı. Çünkü ne ertesi gün ne de ondan sonra uçak yoktu.

"İLK GELDİĞİNDE ÇOK ELEŞTİRİLER ALDIK"

En önemli kritik bölüm buydu ve geldikten sonraki süreçte de burada 15-20 dakikalara Türkiye Futbol Federasyonu'na yetiştirilmesi gereken evraklar, biliyorsunuz kamuoyunda da çıktı zaten; kulüp çalışanları tarafından motorsikletle yetiştirildi. Ama ne mutlu ki bu transfer gerçekleştirildi. Böyle bir yıldız Beşiktaş'a kazanıldı.

Şampiyonlukta çok büyük bir katkısı oldu. Bunun için de çok mutluyum, çok gururluyum. Çok eleştiriler aldık ilk geldiğinde. İnanılmaz. Taraftar da eleştirdi kamuoyu da eleştirdi.

Bunlara Rachid hem kendi adına da hem de benim adıma da sahada cevabını verdi. Onunla gurur duyuyorum. Şampiyonluk da inşallah bu saatten sonra hayırlı olsun diyorum Beşiktaş camiasına...

"GHEZZAL, SERGEN YALÇIN YÜZÜNDEN KALMAK İSTİYOR"

Rachid Ghezzal'ın Beşiktaş'ta kalmasını istemesinin en büyük sebeplerinden birisi Sergen Yalçın'dır. Çünkü onunla özgüven kazandı. Yaklaşık 3 senedir milli takıma gitmiyordu, gitti. Uzun süredir oynamıyordu, oynamaya başladı, kendisine özgüveni geldi.

Sergen Yalçın'dan dolayı Beşiktaş'ta kalmayı inanılmaz bir şekilde istiyor. Bakalım süreç neyi gösterecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI