İşte Şenol Güneş'in Sırrı

Beşiktaş’ta başarıdan başarıya koşan Şenol Güneş’in sırlarından birisinin de, ''bioritm'' olduu ortaya çıktı.


Beşiktaş’ta başarıdan başarıya koşan Şenol Güneş’in sırlarından birisinin de, ''bioritm'' olduu ortaya çıktı.
Uzakdoğu’da çalıştığı dönemde ''bioritm'' konusunda çalışmalar yapan başarılı teknik adamın amacını oyunculara; ''eğer bir kişi ritim kademesinin farkına varabilirse, davranışlarını düzeltebilmek ve istediği şekilde ayarlayabilmek adına gerekli fırsatı kendine sunabilir'' diye anlattığı öğrenildi.
Bioritimlerinin farkına varmaları durumunda "yenilmez" olacaklarına inandırıyor.

Bu yüzden Güşen, oyuncularının bioritmik evrelerinin farkına varmaları için çalışıyor. Bu sayede oyuncularının davranışlarının nedenini anlamalarını ve kötü geçen evrelerde daha mutlu olabilmeleri üzerinde duruyor. Güneş oyuncularından; nedensiz yere olumsuz duygulara kapıldıkları günleri not almalarını istiyor. Daha sonra aynı durumu yaşadıkları günü de not tutmalarını talep ediyor.
Güneş, Milli arada sprint sayısı üzerinde çalışıyor

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş uyguladığı hücum ağırlıklı futbolun sorunsuz işlemesi için kondisyon idmanları üzerinde titizlikle duruyor. Takımının maçları 115 km'nin üzerinde oynamasını isteyen Güneş oyuncularının sprint sayılarını da artırmak için özel çalışmalara devam ediyor. Milli arada özellikle fiziki performanslarını beğenmediği oyuncularının bu eksiğini gidermeye çalışıyor.

Fotospor

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI