İşte Sergen Yalçın'ın Derbi Planı

Kadrosunda eksikler bulunmasına rağmen Başakşehir karşısında gücünü gösterip üstün bir oyunla galibiyete uzanan Beşiktaş'ta baskılı futbol, pazar günkü Fenerbahçe derbisinde de sürecek.

Kadrosunda eksikler bulunmasına rağmen Başakşehir karşısında gücünü gösterip üstün bir oyunla galibiyete uzanan Beşiktaş'ta baskılı futbol, pazar günkü Fenerbahçe derbisinde de sürecek. Siyah-Beyazlı takımın teknik direktörü Sergen Yalçın, formda hücum hattını kullanarak erkenden bulacağı gollerle derbide de işi bitirmeyi hedefliyor.

Süper Lig’de 9. haftayı 3-2’lik Başakşehir galibiyetiyle tamamlayan Beşiktaş'ta tüm gözler pazar günkü Fenerbahçe derbisine çevrildi. 5’i koronavirüs, biri de cezalı olması sebebiyle toplamda 6 futbolcusundan yoksun çıktığı maçta; Başakşehir’i oyunun ilk bölümündeki baskılı futboluyla devirerek gücünü gösteren Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Sergen Yalçın, hafta sonunda Kadıköy’de çıkacakları zorlu oyunda da aynı sistemi uygulama kararı aldı. Cyle Larin ve Vincent Aboubakar’ın her geçen gün daha etkili görüntü sergilemesi, Rachid Ghezzal’in hücum hattına ağırlığını koyması ve Atiba’nın artık şaşırtmayan yüksek formunu göz önünde bulunduran Sergen Yalçın, Fenerbahçe derbisinde de skor üstünlüğünü erkenden yakalamak istiyor.

Orta saha Beşiktaş'ta kalacak

Görev yaptığı son 4 maçta 4 gol atan Cyle Larin ve form grafiği her geçen gün yükselen Vincent Aboubakar’ı hafta boyunca gerçekleştirilecek antrenmanlarda özel olarak hazırlayacak olan Sergen Yalçın, bu 2 ismi yine Ghezzal ve Atiba’yla destekleyecek. Oyunun merkezindeki hakimiyeti elinde tutmayı planlayan Sergen Yalçın, bu konuda da eski Fenerbahçeli futbolcu Josef de Souza’ya güveniyor. Başakşehir maçında olduğu gibi Sarı-Lacivertliler’le oynanacak kritik mücadelede de Brezilyalı ismi takımın lideri olarak sahaya sürecek olan başarılı hoca, skor özelliği yüksek rakibini kendi silahıyla vurmayı amaçlıyor. 

Orhan Yıldırım - Fanatik 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI