İstediğini aldı

Yemen Ekşioğlu'nun Fanatik Gazetesi'ndeki köşe yazısı

İSTEDİĞİNİ ALDI 

Fenerbahçe kupa mağlubiyeti, ardından Karabükspor yenilgisi, kupadan elendikten sonra Hapoel maçı itibar mücadelesi oldu. Hele Quaresma’nın mükemmel ortası, ardından Cenk’e topun çarpıp çarpmadığının tartışmasını yaparken, hemen 1 dakika sonra gelen beraberlik, soyunma odasına galibiyetle gitmeyi önlemişti. Şenol Güneş, son haftaların formsuz ismi Oğuzhan’ı yanına çekip, Tolgay ve Necip’i sahaya sürerek en azından İstanbul’a beraberlikle dönmek istiyordu.

İstediğini elde etti

Ancak gol ayağı Aboubakar, Beck ve Adriano’nun cezalı olması nedeniyle eldeki kadronun en iyisini sahaya sürmek isteyen Şenol hoca, istediğini de elde ediyordu. Zamana ihtiyaç vardı. Ancak bu kadar yan ve geri pas oynamak yanlış. İleride yalnız Babel, Cenk ve Quaresma 20-30 saniye topu tutsa, en azından defans da çıkacak. Beşiktaş, zamana baktığımızda topla çok oynayan bir görüntüdeydi. Ancak topla o kadar oynayınca, top kaybı da çok oldu. İlk yarının neticesi ikinci 45 dakika için az da olsa ümit veriyordu.

Eyyamsız maç

İkinci yarı başladığı anda Beşiktaş, İnter’i eleyen Hapoel’e karşı daha istekli ve daha arzulu olunca, 46. dakikada Marcelo ile rakip kaleyi yokladı. 60. dakikaya kadar eleştirdiğimiz Cenk Tosun, güzel bir vuruşla Beşiktaş’ı galip duruma getirdi. 35 yaşındaki Barda, Siyah-Beyazlılar’ın kalesini zorlayan tek isimdi. İşte o anda Fabri ortaya çıkıyordu. Bir gol yemesine rağmen sahanın en iyilerindendi. Ve tabii bir kişi daha vardı... O da müsabakanın İngiliz hakemi Martin Atkinson’du. İngiliz hakemi izlerken, bizim Türkiye’deki hakemlerimiz, herHalde örnek almıştır, eyyamsız maç nasıl yönetilir diye.


Yemen Ekşioğlu 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI