İstifa etti ama görevinin başında! Come to Beşiktaş Çiftlik!

Beşiktaş Emlak Jet Erkek Basketbol Takımı'nın baş AEntrenörü Ahmet Kandemir istifasını yönetime sunmuştu.

Beşiktaş Emlak Jet Erkek Basketbol Takımı'nın Baş Antrenörü Ahmet Kandemir istifasını yönetime sundu. 

Aslında istifa yok! 

Siyah-Beyazlı takım, sezon başında oynadığı 9 maçtan sadece 2 galibiyet çıkararak tarihinin en kötü günlerini yaşıyor. Beşiktaşlı taraftarların büyük tepki gösterdikleri Ahmet Kandemir'in son oynanan Merkezefendi maçının ardından istifa ettiği haberi medyaya servis edildi. 

Come to Beşiktaş Çiftlik! 

Son üç yıldır Beşiktaş Basketbol Şubesini yöneten Ahmet Kandemir, sadece baş antrenörlük görevini bıraktı. Başka bir deyişle yaşanan başarısızlığa rağmen Kandemir basketbol şubesini yönetmeye devam edecek. Kandemir, bunun yanı sıra istifası sonrası baş antrenörlüğe gelecek ismi de belirleyecek. 

Şöyle bir iş bulamadık! 

Ahmet Kandemir'in gelecek hafta içinde antrenör adaylarıyla bir araya gelecek. Kandemir'in istediği zaman sahaya girip baş antrenör, istediği zaman genel koordinatör olması 'Dünya spor tarihinde böyle bir şey yaşanmamıştır' yorumunu da beraberinde getirdi. 

Kartalhaber

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI