İtalyan Medyası: Ya Beşiktaş Ya Atalanta...

İtalyan medyası Roma forması giyen Gerson'un Beşiktaş'a imza atmaya hazır olduğunu yazdı.

Transfer döneminde ismi Beşiktaş ile anılmaya başlayan Roma’nın Brezilyalı oyuncusu Gerson hakkında önemli iddialar gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz ay içinde Romalı yöneticilerle yapılan görüşmede İtalyan yöneticilerinin Beşiktaşlı transfer komitesi üyelerine “Bizim kadromuz geniş olduğu için Gerson bizde fazla forma şansı bulamıyor. İkinci Anderson Talisca olur. İsterseniz size kiralayabiliriz” teklifinde bulunduğu öne sürülmüştü.

İtalyan medyası: Ya Beşiktaş’a ya da Atalanta’ya gidecek

Öte yandan İtalyan medyasından Tuttomercatoweb sitesinde yer alan habere göre Brezilyalı oyuncunun yaz döneminde gideceği takımlar listesinde Beşiktaş ve Atalanta’nın yer aldığı ifade edildi.

Gerson, fazla forma şansı bulamıyor

Roma’nın iki yıl önce Fluminense’den 18 milyon Euro vererek kadrosuna dahil ettiği 21 yaşındaki Brezilyalı oyuncu, İtalyan ekibinin geniş kadrosunda yer bulmakta zorluk çekiyor. 2016-2017 sezonunda toplam 11 maç oynayan Brezilyalı oyunuu, 2017-2018 sezonunda da Roma ile tüm kulvarlarda 24 maça çıktı. Sadece 8 maçta ilk 11’de oynayan Brezilyalı 10 numara takımı adına iki gollü katkı sağladı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI