Ivan Perisic için yeni iddia

Beşiktaş'ın Ivan Perisic ile ilgilendiği iddia ediliyordu.

Beşiktaş'ın Ivan Perisic ile ilgilendiği iddia ediliyordu. Ancak Tuttosport'un haberine göre göre Ivan Perisic, Inter'e geri dönmek istiyor. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın yılda 6 milyon euro maaş alan Ivan Perisic'i istediği iddia edildi... İtalya'dan gelen haberler ise keyif kaçıracak cinsten.

Tuttosport'ra yayınlanan habere göre; Ivan Perisic ayrılmak istediğini ve Inter'in Robin Gosens'i satması durumunda onu geri getirebileceğini yazdı. 

Geçen yaz Perisic, Tottenham'a katılmak için Inter'den ayrıldı.

Inter, Hırvat'a sözleşme uzatma teklifinde bulunmuştu. Ancak Perisic, teklifi geri çevirdi. Premier Lig'de yeni bir maceraya öncelik verdi. Ancak işler Londra'daki Perisic için planlandığı gibi gitmedi.

Tüm bunlar, Perisic'in gelecek sezon Tottenham'da kalmak için arzusunu bitirdi. 

34 yaşındaki oyuncu, geçen yaz San Siro'dan ayrılıp 7 yıllık kalış süresine son vermesine rağmen geri dönmeyi umuyor. 

Perisiç'in geri dönmesi için iki şey gerekli. Birincisi Robin Gosens'in satılması. 

Alman oyuncu hala özellikle Bundesliga'da olmak üzere birçok kulüpten ilgi görüyor. Gosens ayrılınca Perisic dönecek. 

Perisic'in Inter'e geri dönmesi için yerine getirilmesi gereken diğer koşul ise maaş indirimi olacak. Hırvat oyuncu şu anda Spurs'te sezon başına net 6 milyon euro kazanıyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI