Ivanovic: Memnun değilim

Beşiktaş Sompo Japan’ BasketBol Takımı'nın PAOK galibiyeti sonrası Siyah-Beyazlı takımın Coachu Dusko Ivanovic ve yıldız oyuncu Toddrick Gotcher konuştu.

Maç sonrası konuşan Karadağlı koç, “Grubun ilk maçından önemli bir galibiyetle ayrıldık. Genel olarak oyunumuzdan memnun değilim. Maçın bazı bölümlerinde iyi savunma bazı bölümlerinde iyi hücum yapıyoruz ama bunu genele yayamıyoruz. Bu sorunu çözmemiz lazım. FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’ne galibiyetle başlamak önemliydi” dedi.

Toddrick Gotcher ise şu açıklamayı yaptı; “Bizim için önemli bir maçtı. Son lig maçından mağlup ayrıldığımız için bu maça daha da konsantre olduk. Bazı anlar hariç maçın genelinde etkili savunma yaptık. Maçı savunmamızla kazandık diyebilirim. Güzel bir galibiyet oldu.”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI