Jhon Cordoba'nın Beşiktaş yolu açıldı

Geçtiğimiz haftalarda menajerlerden tarafından Beşiktaş’a önerilen Jhon Cordoba’nın Siyah-beyazlı kulübe gelme yolu açıldı.

Geçtiğimiz haftalarda menajerlerden tarafından Beşiktaş’a önerilen Jhon Cordoba’nın Siyah-beyazlı kulübe gelme yolu açıldı. Köln kulübü ocak ayı gelmeden önce Galatasaray’ın da uzun süredir transfer etmek istediği Anthony Modeste’yi renklerine bağlamasından sonra bu oyuncunun kulüpten ayrılacağı konuşuluyor.

17 milyon Euro’ya transfer oldu ama …

Geçen sezon Mainz’dan Köln’e 17 milyon Euro’a transfer olan fakat Köln’de beklentileri karşılamayan golcü oyuncunun devre arasında bir takıma kiralık olarak gönderileceği konuşuluyor. Beşiktaşlı yöneticilerinde Şenol Güneş’e “Hocam seninle yeniden patlama yapar. 17 milyon Euro’luk golcü’ şeklinde rapor sundukları kaydedilmişti.

İlk görüşmeler olumlu

Fotomoç’ta yer alan habere göre piyasa değeri 4 milyon Euro civarında gösterilen golcü oyuncunun menajerlik şirketi Promoesport’tan randevu aldığı ifade edilen Beşiktaşlı yöneticilerin, olumlu bir geri dönüş olması halinde Köln’le de resmi olarak masaya oturacağı gelen haberler arasında.

Jhon Cordoba’nın performansı

25 Kolombiyalı golcü, bu sezon 11 maçta 4 gol atarken, toplamda 300 dakikada forma şansı bulabildi. 1.88 boyundaki golcünün Köln ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI